ΠΡΟΦΙΛ

Η ιστορία μας αρχίζει από το έτος 1974 όταν ο Αθανάσιος Γκαντώνας νέος στην ηλικία ιδρύει το πρώτο μας εργαστήριο γούνας στη Σιάτιστα.

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια σκληρής εργασίας και με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή της γούνας, έρχεται στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγο του Αγνή, όπου τον βοηθά και τον στηρίζει σε όλες τις κινήσεις από τα πρώτα βήματα.

Το 1984 ανοίγει το πρώτο κατάστημα λιανικής και χονδρικής πώλησης γουναρικών, ενώ ταυτόχρονα ξεκινάει μια σημαντική συνεργασία στη γειτονική μας Ιταλία, μπαίνοντας έτσι δυναμικά στο χώρο του δερμάτινου ενδύματος. Το 1990, συνεχίζοντας πλέον την ανοδική της πορεία, η ‘Gadonas’ είναι μια από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις στο χονδρικό εμπόριο δερμάτινων ενδυμάτων και έχει την αποκλειστική διάθεση της εταιρίας ‘Massimo’ σε όλη την Ελλάδα.

Το 1998 στην επιχείρηση έρχεται και η κόρη Αλεξάνδρα, για να προσφέρει με τη σειρά της τα πιο σύγχρονα στοιχεία της νέας γενιάς, ενώ σταθερή μας αξία παραμένει πάντα η ποιότητα.

Το 2000 ανοίγει το κατάστημα της Πλ. Μητροπόλεως όπου μέχρι και σήμερα το αγοραστικό μας κοινό μπορεί άνετα να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία και υψηλής ποιότητας εμπορευμάτων. Φιλοξενούμε ονόματα από τους μεγαλύτερους ιταλικούς οίκους στο δέρμα, και προσφέρουμε την τελευταία λέξη της μόδας στη γούνα.

Πιστοί στους πελάτες μας, θα συνεχίσουμε ακολουθώντας τους ρυθμούς του 21ου αιώνα, να προσφέρουμε ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο χώρο της μόδας!